Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Vitaminer" by Henrik Dahlin * Book PDF Kindle ePub Free

Vitaminer

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vitaminer
  • Author : Henrik Dahlin
  • Release Date : January 20, 2015
  • Genre: Health & Fitness,Books,Health, Mind & Body,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 2388 KB

Description

Vitaminer är otroligt viktigt för hälsan, men i sökandet efter den hetaste trenden glömmer vi bort grunden til vår hälsa, Vitaminer!
Denna bok är för dig som har ett extra intresse för hälsa, till dig som redan vet vad Paleo, Ketogen kost, LCHF och Vegetarian/Vegan kost är för något, du kanske till och med har hört talas om JERF, Bulletproof eller varför inte Primal och Warrior diet.
Denna bok riktar in sig på vitaminer, vart de finns i vår mat och vad de gör för oss. Vi refererar till många kliniska studier och olika hälsotillstånd i relation till vitaminer. T.ex. metabola syndromet, cancer, diabetes, MS med mera. Vi tar också upp saker såsom DNA, biotillgänglighet, oxidativ stress i relation till vitaminer och beroende på vad som är relevant för vitaminet i fråga. Alla vitaminkapitel är uppbyggda efter standarden Vitamin, Rekommendationer och Forskning.
Boken är skriven på Svenska men ska man få full valuta av boken så behöver kan kunna Engelska då alla studier som boken refererar till är skrivna på Engelska.
Halva iden med boken är att man faktiskt går in o läser de studier som boken refererar till. Förvisso kanske man inte är intresserad av alla 650 studier men är man diabetiker så kanske de 48 studier ang. diabetes är av intresse.


Free PDF Download "Vitaminer" Online ePub Kindle